آغاز سال نو میلادی
نویسنده: ابوالقاسم قاسمزاده | ۱۴ دی ۱۴۰۱
سال ۲۰۲۳ میلادی در حالی آغاز شده است که اغلب مناطق و کشورهای جهان در شرایط ناپایدار و بحرانهای گوناگون به سر میبرند.
نویسنده: ابوالقاسم قاسمزاده | ۱۴ دی ۱۴۰۱
سال ۲۰۲۳ میلادی در حالی آغاز شده است که اغلب مناطق و کشورهای جهان در شرایط ناپایدار و بحرانهای گوناگون به سر میبرند.
نویسنده: ابوالقاسم قاسمزاده | ۱۲ شهریور ۱۴۰۱
بزرگترین آفات مدنیت و استقرار حاکمیت مدنی در سراسر کشورهای منطقه عشیرهگرایی و تفکر و باورهای قبیلهایست. این گزاره از شمال آفریقا تا لبنان و سوریه در کنار سواحل مدیترانه و از عربستان تا عراق و دیگر کشورهای عربی در کناره دریای عمان و خلیجفارس دیده میشود.
نویسنده: ابوالقاسم قاسمزاده | ۱۷ شهریور ۱۳۹۷
اجلاس رؤسای جمهور روسیه، تركیه و ایران در تهران با موضوع پایان بخشیدن به بحران سوریه و جنگی كه بیش از هفت سال ادامه دارد تشكیل شد. این اجلاس با محوریت جمعبندی نهایی از نشستهای دوطرف دولت سوریه و گروههای معارض با حضور نمایندگانی از ایران، روسیه و تركیه در آستانه تا امروز، انجام گرفت.
نویسنده: جواد آرامی | ۱۶ تیر ۱۳۹۷
روس ها به اهمیت همکاری با ایران در خصوص سوریه واقف هستند و كاملا آگاهند كه دستاوردهای نظامی - امنیتی آنها صرفا با همکاری ایران كه میدان جنگ را در اختیار دارد بدست آمده است.
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷
مسایل منطقه و بحرانهایی که بهشدت موقعیت آن را در خطر جنگ قرار داده است موضوعی است که اندیشه عقلای کشورهای منطقه و کشورهای دیگر ازجمله اروپاییها و سازمان ملل را به خود مشغول ساخته است. سطح بحران به دلیل تهاجمات تبلیغاتی بعضی از کشورهای منطقه و افزایش مداوم آن طلب میکند تا بهمنظور اجتناب از جنگ و رسیدن به یک صلح پایدار در منطقه نظرات کارشناسی متخصصان را بازتاب دهیم.
نویسنده: مریم پاشنگ | ۲۲ آذر ۱۳۹۶
افزایش تنش در منطقه خاورمیانه به ویژه بر روی موضوع فلسطین که افکار عمومی جهان عرب در مورد آن حساس هستند می تواند بر معاملات اقتصادی به ویژه در بخش انرژی تاثیر منفی بگذارد.
نویسنده: سید حسین موسوی | ۲ اسفند ۱۳۹۵
رئیسجمهور آمریکا در آخرین هفته از نخستین ماه زمامداری خود در کاخ سفید از نخستوزیر رژیم صهیونیستی استقبال کرد و پس از چند ساعت دیدار و مذاکره پشت پرده با وی در نشست مشترک مطبوعاتی دیدگاه دولت جدید آمریکا را درباره فرمول «دو دولت در یک سرزمین» اعلام کرد و از بینتیجهبودن فرمول یادشده سخن گفت.
نویسنده: سید حسین موسوی | ۲ اسفند ۱۳۹۵
این نوشته میکوشد ایجاد منطقه امن در خاک سوریه را مورد بررسی قرار دهد و به این پرسش پاسخ دهد که آیا این طرح اساسا قابلیت اجرائی بهویژه در شرایط پس از آزادی شهر حلب دارد یا خیر؟ همچنین باید به این پرسش پاسخ داد که رژیم صهیونیستی که بهلحاظ مصلحتی از صحنه کشمکشهای بحران سوریه غایب است، در موضوع ایجاد منطقه امن در سوریه چه سودی میبرد؟
نویسنده: سید حسین موسوی | ۲۴ بهمن ۱۳۹۵
این نوشتار با الهام از نطق ترامپ در مراسم سوگند و نیز اظهاراتش در یک هفته اخیر و تصمیماتش به عنوان رئیس جمهور، قصد دارد چشم اندازی را از سیاست خاورمیانه ای آمریکا در دوره ترامپ، ترسیم کرده و ظرفیت ها و قابلیت ها و مهم تر از همه، پیامدهای پاره ای از تصمیمات او را اندازه گیری کند.
نویسنده: سید حسین موسوی | ۲۷ دی ۱۳۹۵
فرضیه پارهکردن برجام از سوی دونالد ترامپ به طور کلی منتفی است؛ زیرا ایالات متحده آمریکا، کشوری است که رفتارش نهادینه شده است و رئیسجمهوری این کشور نمیتواند از روی نهادهای ساختاری پرش کند.