آنا یوسفیان

آنا یوسفیان

خانم آنا یوسفیان دانشجوی دکتری روابط بین الملل و پژوهشگر مهمان پژوهشکده است، ایشان دانش آموخته دکتری رشته روابط بین الملل در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران می باشد. حوزه مطالعاتی خانم یوسفیان روندها فکری در خاورمیانه است.

نامبرده مقالاتی به فارسی در مجلات معتبر داخلی به چاپ رسانده است

 

 

anayousefian@gmail.com


تعداد 22

بی نظمی دنیای جدید

نویسنده: آنا یوسفیان | ۱۵ آبان ۱۴۰۲

غیبت آشکار رهبرانی مانند شی جین پینگ، رئیس جمهور چین و نارندرا مودی، نخست وزیر هند در هفتاد و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، بر چالش های بی شمار ژئوپلیتیک امروزی تأکید می کند. از جنگ اوکراین تا مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی، چشم انداز جهانی تیره و تار به نظر می رسد و در شرف بدتر شدن است.

معرفی و نقد کتاب

آمریکای آدام اسمیت: چگونه یک فیلسوف اسکاتلندی به نماد سرمایه داری آمریکا تبدیل شد؟

نویسنده: آنا یوسفیان | ۱۵ مهر ۱۴۰۲

آدام اسمیت، اقتصاددان اسکاتلندی قرن هجدهم، تأثیرگذارترین اثر خود، یعنی کتاب ثروت ملل، را در سال 1776 منتشر کرد، این سال برای آمریکایی ها طنین انداز و یک چشم انداز تاریخی منحصر به فردی بود. با گذشت قرن‌ها پس از آن همچنان این کتاب نقش بسیار مهم و بحث‌ برانگیزی در زندگی سیاسی و اقتصادی ایالات متحده داشته است، که با شور و هیجانی خاصی از میان احزاب راست حامی بازار آزاد و چپ سوسیال دموکراتیک مورد توجه قرار گرفته است.

ترجمان استراتژیک

هوش مصنوعی و دیپلماسی دیجیتال

نویسنده: آنا یوسفیان | ۳۰ شهریور ۱۴۰۲

همه گیری ویروس کرونا (COVID-19) انگیزه ای نیرومند به توسعه و پیشرفت علم، فرآیند های کلی دیجیتالی شدن و معرفی تعداد فزاینده ای از خدمات الکترونیکی داده است.

ترجمان استراتژیک

هوش مصنوعی ، دموکراسی و نظم جهانی

نویسنده: آنا یوسفیان | ۱۸ شهریور ۱۴۰۲

برای دهه ها، دیپلمات ها و سیاستگذاران بین المللی فناوری را به عنوان یک موضوع زیرمجموعه ای در نظر گرفته اند که بهتر است به وزارتخانه های انرژی، دارایی یا دفاع سپرده شود. اما ورود ناگهانی ابزارهای نوین و تحول برانگیز هوش مصنوعی نیاز مبرمی به رویکردی جامع تر و جهانی تر برای حاکمیت فناوری ایجاد کرده است. مورخان آینده ممکن است نیمه دوم مارس 2023 را به عنوان لحظه ای که عصر هوش مصنوعی به طور مشخصی آغاز شد نام گذاری کنند.

چین در قلب و ذهن اعراب حضور فزاینده ای دارد

نویسنده: آنا یوسفیان | ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

بسیاری از اعراب چین را به عنوان یک دوست می بینند. تلویزیون دولتی چین روابط اقتصادی با منطقه را ترویج می کند در حالی که مواضع سیاسی با غرب را در تضاد قرار می دهد. مادامی که رسانه های چینی و محلی این روایت را حفظ می کنند، دیدگاه های مربوط به قدرت تا حد زیادی مثبت باقی خواهند ماند.

چه کسی دنیا را اداره می کند؟

نویسنده: آنا یوسفیان | ۲۱ تیر ۱۴۰۲

اگر شما زیر 45 سالتان است، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی بزرگ شده اید. ایالات متحده به این طریق به تنها ابرقدرت جهان تبدیل شد که هم از طریق نقش برجسته اش در سازمان های بین المللی و هم با اعمال قدرت بی قید و شرط، نتایج را دیکته می کرد و این یک دنیای تک قطبی بود.

بیوگرافی