بنیان های الهیاتی جنگ اسرائیل و حماس / چه ارتباطی بین الهیات، اقتصاد جنگ و پروپاگاندا وجود دارد؟
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۲۳ دی ۱۴۰۳
رسول صفرآهنگ پژوهشگر مهمان مرکز پژوهشهای علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه در گروه روندهای فکری در خاورمیانه است. نامبرده فارغالتحصیل دکتری علوم سیاسی، گرایش اندیشه سیاسی، از دانشگاه تهران است. حوزه مطالعاتی وی بررسی مبانی الهیاتی اندیشههای سیاسی در خاورمیانه است. آقای صفرآهنگ عضو پیوسته گروه روندها و جریانهای فکری خاورمیانه و عضو وابسته گروه اقتصاد سیاسی کشورهای خاورمیانه و مطالعات سیاست خارجی اروپا در خاورمیانه است.
نامبرده مقالات و کتاب هایی را به فارسی و انگلیسی در مجلات معتبر داخلی و خارجی به چاپ رسانده است. آخرین آثار پژوهشی وی عبارتند از:
کتاب مبانی سیاستگذاری آسیب های اجتماعی،انتشارات ایرانا،1402
ترجمه کتاب « پروپاگاندای رایانشی » فرایندهای ماشینی کنترل و فریب افکار عمومی/ساموئلسی. وولی، فیلیپان.هاوارد، انتشارات آکسفورد و انتشارات همشهری، تابستان ۱۴۰۰-1402 - چاپ دوم و نامزد کتاب سال ج.ا در سال 1401 در حوزه علوم اجتماعی
تالیف کتاب "تحلیل گفتمان رقابت های انتخاباتی"، تهران- انتشارات گیوا، ۱۳۹۷؛
مقاله: « نقدفرانظری مبانی هستی شناختی حکمرانی دولت ها در سیاستگذاری سلامت برای کنترل همه گیری کرونا»، پژوهشنامه علوم سیاسی، شماره ۵۸، بهار ۱۳۹۹؛
مقاله " تاثیر شکاف های اجتماعی بر بافت گفتمانی انتخابات دهم ریاست جمهوری در ایران( سال۲۰۰۹)"، نشریه Revista Publicando، ۲۱,May, ۲۰۱۸
مقاله "بررسی مفهوم صلح در اندیشه امام موسی صدر"،22/05/2018 ، مجلهAN-NOOR
مقاله با عنوان " تاسیس سازمان همکاری اقتصادی کشورهای جاده ابریشم،تضمین کننده صلح و دموکراسی" مجله Espacios ، 23May 2018
ایمیل: safarahang@ut.ac.ir
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۲۳ دی ۱۴۰۳
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۳۰ تیر ۱۴۰۳
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۶ اسفند ۱۴۰۱
آیا قیام های اعراب بر تمایل به دموکراسی در خاورمیانه و شمال آفریقا تأثیر گذاشته است؟ این مطالعه توضیحی سیستماتیک از تأثیر متفاوت قیام ها بر تمایل مردم برای دموکراسی در سراسر منطقه ارائه می دهد. از اوایل سال 2011 به بعد، اعتراضات گسترده خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) را فرا گرفت و مردم این کشورها خواستار دموکراسی بیشتر شدند، اما در واقعیت به آن دست پیدا نکردند.
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۱۶ آبان ۱۴۰۱
در واشنگتن و دیگر پایتختهای غربی اجماع سیاسی رو به رشدی وجود دارد که تحریمهای اقتصادی ابزار قدرتمندی برای مقابله با بحرانهای بزرگ سیاست خارجی هستند. آیا تحریمها، بهویژه تحریمهای هدفمند، واقعاً ابزارهای قدرتمندی هستند که نظریه پردازان خوش بین، پیشنهاد میکنند؟
نویسنده: رسول صفرآهنگ | ۲۷ فروردین ۱۴۰۱
تصور عمومی از تجاوز روسیه به اوکراین ، جنگ در صحنه واقعی با انگیزه ها و اهداف نظامی است. اما اگر به تصویری که ما ایرانی ها از جنگ روسیه و اوکراین داریم بنگریم می بینیم روایتی که از جنگ دریافت می کنیم روایتی است که رسانه ها و شبکه های اجتماعی در اختیار ما قرار داده اند. ما کیلومترها از صحنه جنگ فاصله داریم و فهم ما از جنگ همانی است که رسانه ها با خبرها و پیام ها به مخاطب می رسانند . بنابراین همزمان با جنگ در فضای واقعی ، جنگی برای غلبه روایت روسیه یا اوکراین از جنگ در جریان است.