Conference
“New Transnational Threats Towards Regional Cooperation in the Middle East”
۷ تیر ۱۴۰۱
Center for the Middle East Strategic Studies In cooperation with The Geneva Center for Security Policy (GCSP) And University of Shahid Beheshti
Conference
۷ تیر ۱۴۰۱
Center for the Middle East Strategic Studies In cooperation with The Geneva Center for Security Policy (GCSP) And University of Shahid Beheshti
کنفرانس بین المللی
۷ تیر ۱۴۰۱
گروه مطالعات تروریسم نوین و گروه مسائل خلیج فارس پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و مرکز سیاست امنیتی ژنو برگزار می كنند :
۱۸ خرداد ۱۴۰۱
کارگاه تخصصی گروه مطالعات تروریسم نوین در مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه تحت عنوان «تكنيكهاي عملي-تجربيِ نگارش استاندارد بینالمللي در رشته روابط بینالملل و علوم سیاسی» با تدريس دکتر علم صالح، استاديار دانشگاه ملی استرالیا و داور مجله بریتانیایی مطالعات خاورمیانه به صورت مجازی در ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ برگزار شد.
كارگاه
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
گروه مطالعات تروریسم نوین پژوهشكده مطالعات استراتژيك خاورميانه برگزار می كند :
۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
نشست تخصصی گروه مطالعات تروریسم نوین در مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه با عنوان «مقابله با تروریسم در خاورمیانه 2022» با سخنرانی دکتر طاهر عباس از دانشگاه لایدن و دکتر فابیو برناردی، پژوهشگر ارشد مطالعات جرایم سازمانیافته و با مدیریت دکتر آرمینا آرم، به صورت مجازی ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد.
ترجمان استراتژیک
نویسنده: مسلم حقی | ۱۵ فروردین ۱۴۰۱
نهمین گزارش سالیانه شاخص جهانی تروریسم (GTI) در ماه جاری (مارس) 2022 منتشر شد که گزارشی جامع و مختصر از روندها و الگوهای مهم جهانی تروریسم در دهه گذشته را ارائه می دهد.
۱۶ اسفند ۱۴۰۰
گروه مطالعات تروریسم نوین مرکز مطالعات استراتژیک خاورمیانه برگزار میکند:
۳ اسفند ۱۴۰۰
مركز پژوهش هاي علمي و استراتژيك خاورميانه با همكاري انجمن علوم سياسي ايران برگزار مي كنند؛
ترجمان استراتژیک
نویسنده: مصطفی خالق پور | ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
گزارش ارزیابی تهدیدات تروریستی توسط جمعی از راهبردنویسان مرکز بینالمللی مبارزه با تروریسم (ICCT) نگاشته شده است. این مرکز بینالمللی، مؤسسهای مستقل است که در زمینهی مبارزه مؤثر با تروریسم، به سازمانهای دولتی و غیردولتی، مشاوره و راهکار میدهد. حوزههای اصلی فعالیت مرکز مقابله با افراطگرایی خشونتآمیز، پراکندگی جغرافیایی تروریستها و قربانیان تروریسم است.
نویسنده: حمید رضا اکبرپور | ۵ بهمن ۱۴۰۰
از ابتدای انتخاب رابرت مالی و سپس ریچارد نفیو، برخی بر تفاوت دیدگاههای این دو تاکید کرده بودند و به همکاری میان این دو به دیده شک و تردید مینگریستند. به نحوی که این انتخابهای بایدن را به سیاست چماق و هویچ در قبال ایران تشبیه میکردند.